sunnuntai 25. marraskuuta 2012

9

Moikka vaan kaikki! Viikonloppu meniki sitte aika nopeesti, mutta oli kyllä kiva sellainen!Meillä oliki sitte koko viikonlopun joku yötä, ensin Ada ja sitte Stina. Käytiin Stinan kanssa jyp-jokerit matsissa ja illalla nähtiin kavereita joista ei ollu kuulunu pitkää aikaa mitään! Joten mukava oli.

Masentaako teitä tää että tasan kuukaus jouluun ja lunta ei näy missää?! Mua ainaki.. Eihän joulu oo mitää ilman lunta..Vai mitä mieltä te muut ootte?Mutta onhan tässä vielä vähä aikaa ja toivoa on:)

Tässä on se aito oikea joulu!


Kyllä tän sunnuntai illan kruunas ihana lämmin oma sauna ja kylmä limppari! Voitte edelleen laittaa mulle ja Stinalle niitä kysymyksiä niin valitaa parhaimmat tai mihi on sillei meijän kannalta helpoin vastata, ehottakaa vaan kaikkee kivaa! Loppu illan aattelinki viettää tv:n ääressä jännittävän bb:n parissa ja sisustella vielä vähä tota uutta huonetta. Rentouttavaa ens viikkoo kaikille!

 
-Nina

16 kommenttia:

  1. oot niin kaunis ja sulla on ihan täydellinen kroppaki:)! oon kateellinen;)

    VastaaPoista
  2. Jakeleut itestäs totuuksia nina :D kommentoit iteeee

    Ja oikeesti laittakaa ne kuvat isommiks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anteeks vaa, mut nina ei oo tota ite kommannu.. mikä vittu teitä vaivaa?

      Poista
  3. lol miks ette vaa vastaa kaikkiin kysymyksiin? eikö pokka riitä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vastataan vain suht asiallisiin kommentteihin , niitä vähemmän asiallisia voi sitten laittaa formspringin puolelle jos välttämättä tahtoo :)

      Poista
    2. niino eipä niitä kysymyksiä siellä formissakaan julkasta.... pokka ei vaa riitä:)

      Poista
    3. mää oon kyllä kaikkiin pyrkiny vastaamaan iha siellläkin päässä, mutta hei niinku joku oli jo aikaisemmin käynyt laittamssa meijjän blogiin niin älkää lukeko meijjän blogia jos ette muuta keksi ku haukutttavaa, kritiikkiä me kyllä otetaan vastaan ku tää on aika alku vaiheessa mutta asiattomat kommentit voi pitää siellä ihan omassa sievässä naamassa jooko? :)

      Poista
    4. jiiijiiii katoku ootkin yrittäny vastailla. tiiät ite oikein hyvin:)

      Poista
  4. ja nina vetää vatsan sisään taas kerran
    onko kovaki pääkipu ku pitää oikee käsilläki puristaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä sun ongelma on? onko noi paljo jotai ylimäärästä siellä vaginassa? suosittelen jotain huuhtelua nii ehkä sää sit rauhottuisit vähä:)

      Poista
  5. Ei jumalauta anot, herätkääs nyt jo viimestää. :D tosi naurettavaa tulla tänne aukomaa pient päätänne ku itellä teillä yhdelläkää ei oo pokkaa edes perustaa mitää tai minkäälaista blogia. tai edes kommentoida omalla nimellä. :D joten suosittelen et nyt viimestää jätätte nää idiootit kommentit sinne pienee naamaanne ennen ku täst voidaa tehdä iha poliisiasia kunnianloukkauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mää oon iha samaa mieltä! mut jos ne saa tosta mieli hyvää nii antaa niitten jatkaa nii kaua ku ne voi, ja jos ei muuta meistä voi ku negatiivista sanoo nii miks tulee lukee meijä blogia? mut tää kommentti piristi meijjän päivää:)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Woot miks tää päätti kirjottaa mun kommentin kaks kertaa :D

    VastaaPoista