maanantai 26. marraskuuta 2012

10 tilaan taksin ja tsekkaan seuraavan galaksin





Kymmenes postaus jee ! Tulin vaan pikaisesti päivittelemään.Täällä kirjottaa tosi stressaantunu tyttö. Keskiviikkona ois terveystiedon koe ja voitte vaan arvata oonko lukenut yhtään... Koulu on lähteny mulla jotenkin ihan penkin alle taas vaihteeks, mutta onneks vielä on aikaa parantaa :D... Viikonloppua viettelin parhaassa seurassa, eli Lauran ja Ninan kanssa ja tänää oltii meillä Miikan kanssa. Loppuun parit älyttömän hyvälaatuset iphone kuvat:

 
Ja tossa toi mekko jonka äiti oli yks päivä vaan ostanu mulle! Oon ite ainki ihan rakastunu, mitä mieltä te ootte? Oon just ettiny tollasta mekkoa joka on eestä lyhyempi kun takaa, ja ihmettelin kyllä suuresti kun äiti oli mulle ton löytäny :D no ei valittamista!
 
 
 
puss och kram
Stina

14 kommenttia:

  1. ihana mekko ja vielä ihanempi sinä :)

    VastaaPoista
  2. siivoo paskalääväs....

    VastaaPoista
  3. haha joo meidän kodinhoitohuone tartteis kyl vähä siivoomist :D tuuks siivoo?

    VastaaPoista
  4. En ymmärrä miks jotkut anot dissaa tätä blogia joissakin postauksissa noinkin paljon?! Vaikka siis joo, hassua et Laura ei oo vielä kirjottanu, mut siis se on teijän asia. Muutenkin, jos ei miellytä noita anoja nää tekstit ja kuvat ym. niin eihän herranen aika oo pakko lukea!! Musta tää on kiva blogin alku, joka varmasti kehittyy paljon vielä!! Ps. Kiva postaus Stina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oot aivan oikeessa! kiva että on joku joka ymmärtääkin ja kiitos tosi paljon :)

      Poista
  5. Hyi ruma mekko näyttää semmoselta vanhan ajan röyhelöpaskalta tai sit se vaa johtuu siitä miltä se näyttää sun päällä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haluisin kyl nähä miltä se näyttäs sun päällä... :D

      Poista
    2. En oo noi läski ku sää ni mulla se näyttäis kivemmalta :)

      Poista
    3. Voi herranjumala , mitä sä tulet anona haukkumaan ? Veikkaanpa että katot eka sinne peiliin ku et kerta ees nimellisenä kehtaa mielipiteitäs jakaa ... Musta muutenki tuntuu että stinalla on niin paljon paremmat muodot ku sulla että en yhtään tulis huuteleee , en nää stinaa mitenkää hirmu lihavana vai ooko erimieltä? Niii veikkaan kanssa että piät jatkossa vaan sen suus enemmän supussa :)

      Poista
  6. oot ruma tosi monen meijän koululaisen mielestä ooon kuullu ku ne puhuu susta paskaa ja ne on semmosii tyyppejä joitten luulin olevan sun aika hyviä kavereita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arvaa paljonko mua kiinnostaa... jos et sano nimiä niin en ota tätä tosissani :)

      Poista