keskiviikko 28. marraskuuta 2012

11 tänään tääl ja jossain muual ens viikol, mut jos on hätä ni mä lupaan et siin oon

Moikka ja hyvää alkanutta viikkoa!
Tää viikko onki menny mun osalta sairastellessa, mutta huomenna jo kouluun. Käytiin tossa alkuviikosta sairaalassa ja sain korvaan lääkkeet, mutta tää korvakipu on kyllä tosi ärsyttävä! Onneks kohta viikonloppu ja vielä hyvässä seurassa:).

Iskäki tulee kotiin ja laittaa taas pienen osan mun huoneesta valmiiksi,ihanaa! kohta se on valmis ja vasta se oli kaks seinää ilmaan mitää kalusteita.. Teen sitte pienen postauksen siitä kun se on kokonaan valmis! Toivottavasti jaksatte oottaa ja ootte kärsivällisiä koska siinä menee vielä jonku verran aikaa ku on nii paljon toiveita ja niitä ei hetkessä toteuteta!
Ainiin tämän viikon kohokohta tais olla se ku Noora tuli tuolta sotkamosta käymää jyväskylässä päin. Huomenna pitäs mennä laittamaan kynnet, mutta pitää kattoo jos riittää aika! Mä rakastan semmosia ihania kynsiä joten toivon että saisin semmoset ihanat laitetuksi. Mutta tiiättekste semmosta tunnetta ku tarvis ja haluis kaikkee ja sit miettii et ainii millä rahalla mää ne ostan ku ei se raha kaikkeen riitä? On tässä myös tullu mietittyä monesti et mitähä sitä jouluna haluis ja mitä oikeesti tarvis.

Lauralta myös kovasti terveisiä teille kaikille ihanille seuraajille ja tässä meistä pari kuvaa! :)

Yritän taas loppu viikosta tai viimestään viikonloppuna postailee!
-Nina ja Laura

13 kommenttia:

  1. onks lauralla ripsipidennykset vai onks noi sen omat?:)

    VastaaPoista
  2. teillä on hirvee keltaset hampaat :DDDD ettekä selvästikkää osaa piirtää kulmakarvoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää piirrän ne ihan itteeni varten ja niin myös Laura joten jos pidät sen oman mielipiteen omassa pienessä nassusssasi! :)

      Poista
  3. millo vastaukset kysymyksii?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eine taida uskaltaa vastata....

      Poista
    2. myö yritetään sitten ku on kokeet ja muu kiire ohi! :) ei taijja olla uskaltamisesta kiinni,ei me hei niin nössöjä olla ;)

      Poista
  4. tuo ruskeehiuksinen näyttää ihan hiiretä :D D::DD:

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. mitä iloa te saatte toista haukkumalla? luulen että siellä koneen toisella puolella ei oo mikää hääppösemmän näköinen ja muutenki musta hiiret on hyvin suloisia!

      Poista
  6. Onko lauralla alahampaissa raudat? ja Nina oot sika nätti!<3

    VastaaPoista