lauantai 17. marraskuuta 2012

7

Heippa hei kaikki ihanat!
Ennoo taas vähää aikaa kirjotellu tai kertonu kuulumisia.. Mulle kuuluu nyt oikee superhyvää koska muutettii alle viikko sitte uuteen kotiin! Sain vihdoin oman huoneen, uusia tavaroita ja muuta kivaa. On muutenki mukavempi asua iha omassa talossa ja omistaa oma sauna ja piha!
Viikko onki menny sit muuttohommissa ja reeneissä ja koulua käydessä.

Viikoloppu oli ansaittua lomaa kaiken viikon ahertamisen jälkeen. Oli ihana vaan nukkua pitkään ja herätä reippaana uuteen päivään! Viikonloppua viettelinki eka yön Adalla ja muitten kavereiden kans.Nyt ois tässä tarkoitus lähtä Siljalle nii yritetään Stinan kanssa mahollisimman pian tehä sehä video postaus ja vastata niihin kysymyksiin, mutta kärsivällisyyttä koska on ollu viime aikoina vähä kiireistä! Niin ja toki voitte laittaa lisääki kysymyksia tai toiveita :)

Ostin muuten uuet housut h&m:ltä. Hintaa niillä oli vaan 19.95e!


-Nina

7 kommenttia:

  1. miks laura ei oo kirjottanu kertaakaa? :) tää on enemmän sun ja stinan blogi!

    VastaaPoista
  2. Sillä ei oo kameraa millä se sais hyviä kuvia ja ollaa just tyttöjen kans mietittykki että tää ois vaan mun ja Stinan blogi!

    VastaaPoista
  3. Sulle sopii paljo psremmi noi ohuet kulmakarvat :D
    Outo kommentti tiiän …

    VastaaPoista
  4. minä en pitäis tollasen valkosen neuleen alla mustia rintsikoita pelkästään... pukeudutko samanlailla kouluunkin?

    muuten tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkotatko tota naamakuvaa?:D siis olin vaa kotona ja kyllä mää piän bandeoo jos rintsikat näkyy mut en nää tarpeen kotona pitää:)

      Poista