lauantai 8. joulukuuta 2012

18

 
Iltoja vaa kaikille!

Taas tää viikonloppu on menny hirmu nopeesti ku ollu reenejä nähny kavereita ja sit vielä tehny illasta yh:n esitelmäprojektia.. Oikeesti hirvee stressi ja kiire... Ja sit vielä nuo negatiiviset ja monesti vielä haukkumismuodossa olevat kommentit meijjän blogiin ei tuo yhtään iloisuutta.. Te varmaan ymmärrätte että tehään sitä ittemme vuoks, ja joo on iha kiva ku parit seuraajatki löytyy mut miettikää omalle kohalle että teillekki tulis jotai tommosta joka on vähä asiatonta? Kyllä se itellä ainaki pistää vähä miettiin. Mulla tai jopa kellään meistä kolmesta ei tulis koskaa aikeeks laittaa kellekkää mitää pahaa koska kaikki on omanlaisiansa. Ja jos ei pidä jostai ihmisestä nii se on iha oma asia mut pitääks sen takia pilata muittenki ilo? Ja jos teillä on jotai pahaa sanottavaa nii jättäkää se mielummin sanomatta, tai jos on ihan pakko päästä sanoo nii pliis jotenki nätimmin ettei siitä tulis vähä semmone inhottava olo toiselle. Mutta ehkä nyt ilosempaa ku en haluu pilata kenenkään fiilistä! Eli on ollu kiva viikonloppu vaikka tosiaa tossa ylempänä kaikkea negatiivista nostinkin esiin..


-Nina

14 kommenttia:

  1. Kaikki on teille kateellisia varsinkin Ninalle ! Nina on täydellinen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana ano! pelastit mun yöunet:) meistä kukaan ei oo täydellinen, mutta en usko että nekään on ketkä meille kirjottelee... kiitos:)!

      Poista
    2. Hyvä et pystyin piristämään sua (: Voisin piristää sua joka ilta !

      Poista
  2. oot ihaba ku jaksat nii usein kirjotella tänne! ja älä välitä tommosista paskanjauhajista, ne on sulle joko kateellisia tai sit niillä on vaa joku tarve päästä näyttää mitä ne osaa suustaan päästää! oot ihan tosi kaunis :) voisit tehä seuraavan postauksen vaikka sun kavereista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon kyllä monesti miettiny et mitä pahaa joillekki oon tehny ku ne jaksaa valittaa! mutta kiitos:) ja joo jossain vaiheessa tai sit siinä videopostauksessa nii vaikka kerrotaa stinan kanssa meijjä kavereista! :)

      Poista
  3. voi miksi postailette näin härösti ?? tää blogi on ihan jees mut teijä aiheet pomppii ihan miten sattuu ja noi kuvatki on joskus tosi outoja eikä liity aiheeseen... XDD

    VastaaPoista
  4. siis joo nuo kuvat otin sen takii ku oon nyt lähiaikoina harrastanu liikuntaa paljo ja sit äitin ja mun kuva ja veljistä kans xd sori

    VastaaPoista
  5. miks kirjotat tänne blogii jos et kestä kritiikkiä vaa heti pitää tulla itkee ku joku tulee arvostelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon monesti sanonu et saa tulla sanoo jos joku painaa mieltä, mutta hei suoranainen haukkimen tai jostain turhasta vikiseminen on aika turhaa.. vai ootko eri mieltä?

      Poista
    2. semmonen on ihan hyväksyttävää et joku sanoo esim " voisitteks kirjottaa useemmi tai et miks pitää laittaa tommosia kuvia jne"

      Poista
  6. Oot ihana Nina :) Oot niin kaunis :)

    VastaaPoista