perjantai 7. joulukuuta 2012

17

 
Loistavaa ku alko taas tää viikonloppu ja hyvässä seurassa.´Aateltiin tässä Lauran kans pitää vähä tyttöje iltaa ja käytiin ostaan syömistä ja mennää saunomaan ja illalla varmaa joku leffa. Ainii ja kokoviikoloppu menee myös reeneissä ja muutenki koulujuttuja viimeistellessä...Tää joulun aika on hirveen kiireistä ja stressaavaa, eiks ookki?

No kahen viikon päästä tää kaikki on ohi ja alkaa loma! miettikää. Sit on joulu ja uusvuos ja saa jouluna hyvää ruokaa joulumusiikkia tunnelmaa ja lahjoja ja läheisyyttä perheen kanssa! Oi miten kuulostaa ihanalta. Miten te meinaatte viettää joulua ja kenenkanssa?

Sain muuten tehtyä joulupukille listanki! Oon tosi ylpee ja ilone itestäni ja nyt on yks urakka tehty ja ohi. Mutta hirveesti tuli toiveita ja ainaha ei kaikkee voi saada mutta toivotaan että ees pari kivaa lahja tulis.
Ainii ja muuten sori kauheesti ku joudutte oottaa sitä viedopostausta,mutta ei olla Stinan kanssa keretty olla oikee kahestaan ja tehä sitä eli varmaa tässä piahkoin pari viiko sisää se tulee ja laittakaa lisää niitä kysymyksiä niin ois se postauski pidempi. Ja muistakaa kuitenki asialliset jutut!


-Nina ja Laura

10 kommenttia:

  1. Laura patrikainen oot aivan helvetin ruma

    VastaaPoista
  2. nina oot upee! :) sori mut patrikainen on ihan vitun ruma :D

    VastaaPoista
  3. laura oot ihan sairaan kaunis <3

    VastaaPoista
  4. hyi vittu patrikaine

    VastaaPoista
  5. noooh ei toi patrikainen oikeestaan yhtää hullumpi ooo :) ok täs kuvas ehk vähän jännän näkönen mut ei muuten :) ei yhen kuvan takii kannatakkaan tuomita

    VastaaPoista
  6. Tää laura muistuttaa harvinaisen paljon johanna tukiaista. Ihan ok pyrkiä semmoseen lookkiin, mut HEI, herää. Ei johanna tukiaiselta näyttäminen tossa iässä ole todellakaan kaunista. Teidän kannattas jonain päivänä pestä toi järkyttävä pakkelikerros pois, niin näyttäisitte edes vähän ihmisiltä. Huhhuh...

    VastaaPoista
  7. laura näyttää liian pitkältä jänikseltä, ei huhhu noi jalkas







    VastaaPoista