keskiviikko 20. helmikuuta 2013


 Moi vaan kaikille taas pienen tauon jälkeen!
Mites teillä menee? Onko valinnat siitä mihi ysi jälkee hakee, nii noussu pintaa? Itelläni ainakin, nimittäin se on tosi vaikee päätös elämässä. Laitoin ekaksi sosiaali-ja terveysala, sillä haluan jotenki sitte isona olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa niitä.Pitää sitte vielä miettiä oisko luokio se päätös vai sosiaali-ja terveysala.

Enää pari myöski koulua, ja kohta alkaa hiihtoloma! Oon ilonen nimittäi oon näillä näkyvin lähössä raaheen moikkailee kavereita ja pitää hauskaa piiiitkästä aikaa. Koittakaa rentoutua niinku minäki.



-Nina



54 kommenttia:

  1. kaunis:) ja ihana toi takki !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihana ano! :) määki tykkään tosta takista

      Poista
  2. mihin lukioon aattelit hakee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos haen ees lukioo nii seppä:) kuulemma hyvä ilmapiiri ja hyvät ruuat;)

      Poista
    2. ok muistan jättää hakematta sinne :)

      Poista
    3. hyvin menee jos ihmiset vaikuttaa siihe mihi haet :D mut hei meki ollaa ilosii ku et hae seppää! -stina

      Poista
  3. Kannattaa mennä lukioon ennemmi ku sotelle , sillä lukiosta pääset helpommi etnpäin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii mutta sotelta pääsee heti kolmen vuoden opiskelun jälkee töihin!

      Poista
  4. miks näin paljo vaatteita kuvissa :D

    VastaaPoista
  5. Ite aattelin lähtee lukioo, amis ei oo ees käyny mielessä :D ja oot muuten kaunis (:

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. sori ennää missää mutta eiks kolmone oo parempi;)

      Poista
  7. hyi helvetti näytät transulta :D POISTAKAA PASKA BLOGINNE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä mää oon? ja miks meijjän pitäs poistaa blogi parin lapsellisen anon kommenteista ja vielä nimettömänä tullu

      Poista
    2. parin lapsellisen voi vittu tajutkaa nyt että kaikki nauraa teille koulussa, eivät vaan sano sitä teille just sen takia että ootte nii helvetin "feimejä", jos teiän kaa olis riidoissa nii olis kaikkien kaa

      Poista
    3. nii ? thats the point, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

      Poista
  8. nina älä välitä noista kommenteista! ne on vaa kateellisia, oot tosi nätti :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oot nii oikeessa! jes ihanaa :) emmää jaksakkaa koska jos ne ees nimellisenä tulis nii arvostaisin vähä, mutta ei kukaa mitää pahaa face to face pysty sanomaan... ja kiitti hirmusesti! :)

      Poista
    2. kävikö pissis mielessä että kaikilla ei välttämättä ees oo google tiliä. poistakaa nyt tää blogi jumalauta ette tiiä kuin paljo teille nauretaan

      Poista
  9. voi ihana nina<3 äläkä kuuntele nuitten säälittävien anojen juttuja ! kateellisia vaan

    VastaaPoista
  10. vitun nolot anonyymit. toi on säälittävää haukkua toisia NETISSÄ? bitch please, eiks toi oo ala-asteen touhuja? kasvakaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "bich please" daa hei ihkuu menkäää vittuun

      mite musta tuntuu että tää blogi on satakertaa nolompi ku nää anonyymien kommentit

      Poista
    2. ja eikö tää blogi sitten oo ala-aste ikäisten tasolla :D

      Poista
    3. voi vittu ootte noloja. en tunne yhtäkää näistä blogin pitäjistä mut kaverin kautta tänne päädyin. ja ihan normaalisti kirjottaa blogia täälläki noi tytöt ja jotai katkeralta kuulostavat nimettömänä tulee aukoo päätä. edelleen, vittu kasvakaa. toi on älyttömän lapsellista. ja joo, epäilen et teiän anonyymien ikähaitari on siinä 11-13 välissä, joten SINÄÄNSÄ ymmärrän, noi on noita pikkulapsia ketä on nyt niin "kovia" ku dissaa muita. :DDD

      Poista
  11. Ano 21.helmikuuta... Ei kyllä paljoo vaivaa oo jos tekee google tilin ja kyllä tänne muillaki tileillä voi kirjottaa. Toi anonyyminä kirjottaminen ja sen jälkee haukkuminen on vaa nii lapsellista, eikö muuten uskalla kertoo mielipidettään? Kaatju oon sun kanssa aivan samaa mieltä!! Ja lopuks, pakkoko on lukee tätä blogia jos ei kiinnosta?? Ja sen jälkee haukkuu nimettömänä. Täällä on ihmisiä ketä kiinnostaa, joten blogin pitäminen ei ole turhaa, eikä sitä tarvitse poistaa. Siinä miettimisen aihetta. Olen puhunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yritätkö kuullostaa jotenki fiksulta:D tähä blogiin voi kommenttoida joko google tilillä, LiveJournalilla, WordPressillä, TypePadilla, AIMilla tai OpenIDllä. Ite en ainakaan omista mitään noista. Ja miks pitää tulla haukkumaan? Vittu näille nauretaan ja niitä haukutaan tän blogin takia, kun ne antaa tällä just sellasen teinihuoran vaikutelman tällä. Anteeks nyt vaa mutta mitä helvetin ideaa tässä ees on että kirjotatte kerran viikossa "olin siel sit tääl sitte siel sen ja sen kaa ja sit menin sinne ja sit tänne" ja lopuks kymmene kuvaa ITTESTÄÄN. Ette ees kuvaa tänne muuta ku itteenne? Tää on iha turha paska. Vittu teillä menee se vähänen maine mitä teillä vielä on. Vittu aikuistukaa nyt oikeesti - "olen puhunut"

      Poista
    2. teillä ei muutenkaan taida olla mitään hajua siitä mmitä kannattaa nettiin julkiseksi jakaa... hävetkää
      eikä se että haukun jotakuta tarkota että olisin kateellinen? jos haukut vaikka johanna tukiaista, ootko sille kateellinen? mulle tää on iha sama asia :D

      Poista
    3. "mitä helvetin ideaa tässä ees on että kirjotatte kerran viikossa "olin siel sit tääl sitte siel sen ja sen kaa ja sit menin sinne ja sit tänne" ja lopuks kymmene kuvaa ITTESTÄÄN" kaikki kirjottaa blogia sillä tavalla millä kirjottaa? :DD

      Poista
    4. no ei vitsi kuullostat tosi aikuselta :DDDDDDDD voi vittu hävettää teiän puolesta

      Poista
    5. XDDDD okei? kerää ittes

      Poista
  12. Ei vittu en ehkä kestä. Oon jo jonku aikaa näitä kommentteja täällä blogissa seuraillu, enkä oo aikasemmin tajunnu tulla sanoo mitää. En vaa voi ymmärtää mikä näitä anoja vaivaa :D voin vaa kuvitella miten ne on paskat housussa ku oikeesti sais selville ketä kaikkii näitten kommenttien takana on. Ja sehä ei oo iha mahotonta ;) ihailen tytöt teijän vahvuutta! Ihana blogi jossa en nää kyllä tippaakaa mitää huoramaista tai lapsellista vaan fiksuja ajatuksia ja tietty nättejä ootte :) jatkakaa samaa malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et voi ymmärtää mikä anoja vaivaa, koska et tunne blogin pitäjiä. Anonyymit puhuvat totta, usko pois. Tytöt ovat ehkä nättejä mutta pään sisällä ei liiku yhtikäs mitään, ihan keskivertopissiksiä kaikki kolme. "Blogi" on ihan täyttä paskaa, lisäillään vähän peppukuvia ja cameltoeta että saadaan huomiota jäkiksiltä tai JJK-junnuilta ynnä muilta, mielellään vuotta tai kahta nuoremmilta. Hyi saatana.

      Poista
    2. Itseasiassa tunnen :) mä en täällä blogissa oo hirveesti peppukuvia kyllä nähny ja vähän epäilen et jätkät tätä blogia aktiivisesti seuraa. Ja jos seuraa nii so what ? Emmä tässäkää postaukses nää yhtää mitää väärää. Tuski niillä kaverelta ois jos ei pään sisällä liikkuis yhtikäs mitää :)

      Poista
    3. Ai et oo nähny peppu kuvia? Kato silmillä äläkä persereiällä

      Poista
    4. *huom HIRVEESTI peppukuvia. Ehkä pari bongannu? Sanot ehkä noi jos ittelläs ei oo persettä mitä heruuttaa et kateeks käy :)

      Poista
    5. Niin tai sit omistan perseen mitä en turhaan koko aja mainosta tai hae sillä huomioa. Vitun -97 pissikset pärjäävät vaa ulkonäöllää

      Poista
    6. Jaa-a millähän tavalla täällä persettä mainostetaan jos saan kysyy :D luulis sulla olevan muutaki elämää ku kytätä toisten blogii ettimällä sieltä kaikki maholliset virheet.

      Poista
    7. Luulis sullaki olevan muuta tekemistä ku kytätä anonyymien kommentteja jossai teinilissujen blogissa :D

      Poista
  13. Miksei saisi tehdä sellaista blogia kun itse haluaa? Jos haluaa laittaa kuvia itsestään niin mikäs siinä. Turha täällä on kommenttikentässä mitään huudella. Sama sekin on mitä mä täällä anona kirjottelen, kukaan ei välitä, joten jos vaan kaikki olis hiljaa ja antais oikeiden lukijoiden vastailla normaaleilla kommenteilla. Mitään järkeä kommentoida kommenttia kommenttikentässä kommentin takia. Ei siinä mitään pahaa ole anona kirjoittaa, kunhan pysyy asiallisena.

    VastaaPoista
  14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  15. CMOON MILLON SE VIDEOPOSTAUS NIISTÄ KYSYMYKSISTÄ

    VastaaPoista
  16. kannattaa opetella myös muita asentoja kuin tuo pään keikauttelu :DD

    VastaaPoista
  17. Ammattikoulu on kyllä ihan yhtä hyvä vaihtoehto, kuin lukio. Saa helpommin paremman todistuksen jolla pääsee helpommin jatko-opiskelemaan kuin lukion päättärillä/yo-todistuksella. Sote alalla myös pääsee helposti töihin opintojen ohella ja voi nauraa sitten köyhille lukiolaisille, joilla ei ole varaa ostaa mitään kivaa saati matkustaa. : ) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  18. Kertokaas tänne jotai muhkeit juoruja mitä ootte näistä kuullu niin pohditaan yhessä mikä on totta mikä ei

    VastaaPoista
  19. Voi vittu voitteko postata, ihan turhaa pitää blogia jos postaa kerran kahessa kuukaudessa

    VastaaPoista
  20. Oou anonyymit servannu ylläpitäjät :DDD kyllä huomaa ettei nää tytöt kovin fiksuja ole. hyvä että tajusitte lopettaa blogin...

    VastaaPoista
  21. lopetitteko tän blogin ? :( tää oli aivan tosi hyvä blogi ja ootte aivan tosi kauniita !:)

    VastaaPoista